Performantele obtinute de Fildas-Catena au fost din nou confirmate si recompensate cu doua trofee acordate managementului Grupului. Astfel, doamna Alina Marinescu, Director General Catena, si domnul Dragos Mihai, Director General Fildas Trading, au fost inclusi in TOP 100 cei mai admirati CEO din Romania – editia 2022, realizat de publicatia Business Magazin.

Potrivit realizatorilor topului, proiectul a fost gandit „cu scopul de a arata ca reusita in business tine mai ales de impact si inspiratie, de oamenii care conduc businessurile din Romania si de felul in care pot ei sa influenteze in bine alti tineri antreprenori si manageri aflati la inceput de cariera”.

Doamna Alina Marinescu, Director General Catena, ocupa functia actuala din 1999, anul in care a fost creat brandul Catena si reteaua de farmacii ajunsa acum lider al pietei de profil romanesti. Doamna Alina Marinescu a ocupat functia de director executiv in cadrul Farmaceutica Argesfarm, companie careia i se alaturase inca din 1996, din care a luat fiinta reteaua Catena. Este absolventa a Facultatii de Farmacie din cadrul UMF “Carol Davila”, Bucuresti, si a urmat o serie de alte cursuri si MBA-uri de management, marketing si leadership.

Domnul Dragos Mihai, Director General Fildas Trading, ocupa actuala functie din 2008, alaturandu-se companiei in anul 2000, ca director al Filialei Arges. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova, cu specializarea medicina generala, iar intre 1998 si 2000 a fost lector universitar in cadrul Universitatii Pitesti.

Top 100 cei mai admirati CEO din Romania – 2022 a fost realizat in urma a 6.000 de voturi. Potrivit Business Magazin, „fiecare editie a catalogului reprezinta o colectie de modele demne de urmat – in business si nu numai”.