Pentru că excelența și pasiunea pentru ceea ce faci aduc rezultatele scontate și sunt întotdeauna recompensate, Fildas-Catena Grup a primit Premiul pentru dezvoltarea celui mai mare lanț de farmacii din România, din partea revistei de business Capital.

Festivitatea de premiere s-a desfășurat în cadrul Galei Capital Top 100 Performeri din Sănătate, organizată de grupul Capital-Evenimentul Zilei, premiul fiind înmânat doamnei Alina Marinescu, director general farmaciile Catena.

”Vreau să le mulțumesc încă o dată colegilor mei! Acest premiu ne onorează, dar ne și obligă să ne păstrăm poziția de lider în domeniul farma. Mulțumim revistei Capital pentru organizarea acestei gale! Domeniul Sănătății este unul esențial în România și vă mulțumesc că-i acordați importanță!”, a declarat doamna Alina Marinescu, la ceremonia de premiere.

”Noi credem că performanța trebuie premiată și credem că societatea românească ar trebui construită având la bază Educația și Sănătatea”, a declarat Dan Andronic, proprietar Capital-EVZ.