Despre noi

Misiunea Fildas este de a promova Sanatatea in Romania prin contributia permanenta la imbunatatirea sistemului de sanatate, prin calitatea superioara a serviciilor oferite, prin inovatie si diferentiere.

In anul 1991, odata cu aparitia primelor farmacii particulare, a aparut si necesitatea distributiei produselor farmaceutice pana la locul de vanzare. In peisajul dominat de companiile de stat, apare pe piata din Romania si prima companie cu capital integral privat, FILDAS, un nume nascut din pasiunea unei profesioniste.

Compania, devine in 1993 – Fildas Trading. Cresterea cifrei de afaceri, extinderea fantastica atinsa intr-un timp scurt, recunoasterea obtinuta din partea clientilor si a celor mai importanti furnizori, au fost rezultatul unui efort colectiv urias, al dinamismului, energiei, si dedicatiei insuflate echipei sale chiar de fondatoare.

 

Valorile Fildas

1

Angajatii

Pentru Fildas capitalul uman este cel mai important element in sustinerea si dezvoltarea companiei, de aceea considera angajatul bunul cel mai de pret in cresterea companiei.
2

Dezvoltare continua si inovatie

Scopul nostru este de a promova sanatatea in Romania si incercam sa venim in intampinarea nevoilor partenerilor si clientilor prin tot ceea ce facem.
3

Profesionalism

Eficienta si profesionalismul sunt elementele cheie care ne ghideaza actiunile. Urmarim obiectivele cu persistenta, luam initiativa de a actiona, de a face lucrurile sa se intample.
4

Performanta

Scopul nostru este de a crea o companie valoroasa si un partener de incredere, pentru a atinge o profitabilitate inalta si constanta.
5

Servicii de calitate

Eforturile noastre se concentreaza pe cresterea continua a calitatii serviciilor oferite partenerilor nostri,in incercarea de a ridica standardele de calitate si performanta pe piata farmaceutica romaneasca.

 

 

Fildas Trading  reprezinta numele sanatatii in Romania

Fildas este una dintre cele mai importante companii de import si distributie medicamente de pe piata romaneasca. Scopul principal al companiei Fildas il reprezinta imbunatatirea sistemului de distributie a medicamentelor catre farmacii, spitale si alte tipuri de clienti.


Prezentare companie