Despre noi

Misiunea Fildas Trading este de a promova sanatatea in Romania prin contributia permanenta la imbunatatirea sistemului de sanatate, prin calitatea superioara a serviciilor oferite, prin inovatie si diferentiere.

In anul 1991, odata cu aparitia primelor farmacii particulare, a aparut si necesitatea distributiei produselor farmaceutice pana la locul de vanzare. In peisajul dominat de companiile de stat, apare pe piata din Romania si prima companie cu capital integral privat, Fildas, un nume nascut din pasiunea unei profesioniste.

Compania devine in 1993 – FILDAS TRADING. Cresterea cifrei de afaceri, extinderea fantastica atinsa intr-un timp scurt, recunoasterea obtinuta din partea clientilor si a celor mai importanti furnizori, au fost rezultatul unui efort colectiv urias, al dinamismului, energiei, si dedicatiei insuflate echipei sale chiar de fondatoare.

Catena, reteaua de farmacii afiliata, a luat nastere in 1999 dupa decizia strategica a Fildas de extindere pe verticala in retailul farmaceutic. Intr-o industrie foarte competitiva, Catena a reusit in zece ani sa devina un jucator de top in retailul farmaceutic. Catena cuprinde in prezent peste 850 de unitati, cu peste 6.000 de angajati.

 

Valorile Fildas

1

Angajatii

Pentru Fildas, capitalul uman este cel mai important element in sustinerea si dezvoltarea companiei, de aceea considera angajatul resursa cea mai de pret in cresterea companiei. Fildas Trading numara in prezent peste 1.800 de angajati, in timp ce, la nivelul intregului grup, Fildas-Catena numara circa 8.200 de salariati.
2

Dezvoltare continua si inovatie

Scopul nostru este de a promova sanatatea in Romania si incercam sa venim in intampinarea nevoilor partenerilor si clientilor prin tot ceea ce facem.
3

Profesionalism

Eficienta si profesionalismul sunt elementele cheie care ne ghideaza actiunile. Urmarim obiectivele cu persistenta, luam initiativa de a actiona, de a face lucrurile sa se intample.
4

Performanta

Scopul nostru este de a crea o companie valoroasa si un partener de incredere, pentru a atinge o profitabilitate inalta si constanta.
5

Servicii de calitate

Eforturile noastre se concentreaza pe cresterea continua a calitatii serviciilor oferite partenerilor nostri,in incercarea de a ridica standardele de calitate si performanta pe piata farmaceutica romaneasca.

 

 

Prezentare

Fildas Trading  reprezinta numele sanatatii in Romania

Fildas Trading este cel mai mare importator si distribuitor de suplimente, produse farmaceutice, dermato-cosmetice si tehnico-medicale din Romania. Scopul principal al companiei Fildas Trading il reprezinta imbunatatirea sistemului de distributie a medicamentelor catre farmacii, spitale si alte tipuri de clienti.


Citeste brosura Fildas