Print si online

 Galenus este publicatia dedicata specialistilor in sanatate. In paginile revistei apar cele mai noi informatii stiintifice din domeniile farmacoterapie, practica medicala si farmaceutica, nutritie, stomatologie, toxicologie etc. Revista este acreditata OBBCSSR si OAMGMAMR, este agreata de Colegiul National al Farmacistilor, abonatii primind 10 credite EFC. Galenus este o publicatie supervizata de CNCS. Are 76 de pagini si se distribuie exclusiv pe baza de abonament (pret abonament anual: 80 lei). Apare in 10 mii de exemplare.

Pagina web:
www.revistagalenus.ro

 Farmacia Ta este prima revista din Romania dedicata sanatatii. Se adreseaza publicului larg, de toate varstele. Apare in 285 de mii de exemplare, fiind distribuita atat contra cost (40% din tiraj), la punctele de difuzare a presei, cat si gratuit controlat, in farmacii, centre medicale si de intretinere, din Bucuresti si din tara. Peste 800 de mii de cititori rasfoiesc publicatia. Are 100 de pagini, apare in format A5 si costa 4 lei.

Pagina web:
www.farmaciata.ro

 Tonica.ro este un site cu teme relevante pentru femeile adulte din mediul urban. In paginile site-ului se regasesc solutii pentru intretinerea frumusetii, secrete de stil, sfaturi de cuplu si cariera, recomandari pentru o viata sanatoasa si picanterii din viata vedetelor.

Pagina web:
www.tonica.ro

 Slab sau Gras este cea mai cunoscuta publicatie online de slabit. Contine diete, retete, sfaturi de nutritie sanatoasa si este dedicata tuturor siluetelor. In site puteti gasi retete de la persoane publice si cele mai incitante materiale despre siluetele vedetelor si curele lor de slabire. O sectiune aparte este dedicata dietelor primite de la cititori si exemplificate cu poze inainte si dupa, care sunt premiate.

Pagina web:
www.slabsaugras.ro

SENSOARTE.RO dezvăluie o lume presărată cu sentimente maiestuoase, emoţii puternice, talente remarcabile şi suflete calde. Canalul oglindeşte ultimele expoziţii, spectacole, lansări de carte, documentare, interviuri cu artişti renumiţi şi premiere cinematografice. Dacă televiziunea online reprezintă viitorul, Sensotv.ro îşi doreşte să reprezinte spiritul românesc în toată plenitudinea, valoarea şi autenticitatea sa.

Pagina web: sensoarte.ro

 SENSOSANATATE.RO  întâmpină vizitatorii cu informaţii de ultimă oră din lumea medicală. Reportajele vizează factorii de risc ai anumitor afecţiuni şi cele mai eficiente metode de prevenţie şi tratament, campanii şi evenimente importante, interviuri cu personalităţi din lumea medicală şi, nu în ultimul rând, concursuri de slăbit pentru cei interesaţi să adopte un stil de viaţă sănătos. Dacă televiziunea online reprezintă viitorul, Sensotv.ro îşi doreşte să reprezinte spiritul românesc în toată plenitudinea, valoarea şi autenticitatea sa.

Pagina web: sensosanatate.ro

 SENSOLIFESTYLE.RO te seduce printr-o colecţie de reportaje legate de frumuseţe, modă, sport, alimentaţie, hobby-uri şi destinaţii turistice. Reprezintă sursa ta de insipraţie pentru o viaţă plină de satisfacţii, prezentând coordonatele în limita cărora fiecare îşi poate contura un stil de viaţă care să i se potrivească. Dacă televiziunea online reprezintă viitorul, Sensotv.ro îşi doreşte să reprezinte spiritul românesc în toată plenitudinea, valoarea şi autenticitatea sa.

Pagina web: sensolifestyle.ro