Încă un trofeu onorant pentru Grupul Fildas-Catena care încununează munca de peste 30 de ani a unei adevărate echipe: ”Lider în industria farmaceutică din România”, premiu oferit în cadrul Galei Companii de Elită 2023, organizată de revista de business Capital.

Gala Companii de Elită este unul dintre evenimentele etalon organizate de revista Capital, în cadrul căruia sunt premiate companii de top ce activează în mediul de business autohton și care contribuie la creșterea economiei românești.

Distincția a fost înmânată doamnei Aurelia Babinciuc, Director național de vânzări Catena, și domnului Vlad Țigoiu, Chief Strategy Officer Fildas-Catena.

„Vă mulțumim, Capital, pentru această gală superbă. Felicitări tuturor premianților din această seară. Mulțumim pentru premiu și pentru trofeul special. Ne bucurăm și suntem mândri ca o companie românească de familie să facă parte din topul Companiilor de Elită din România. Menținerea poziției noastre de lider este posibilă cu multă muncă făcută cu pasiune, cu responsabilitate și cu profesionalism de către întreaga echipă. Ne vom implica la fel de mult, cum am făcut-o și cum o facem de peste 30 de ani, pentru susținerea sănătății pacienților noștri”, a declarat doamna Aurelia Babinciuc, în momentul premierii.

Pentru realizarea topului, redacția Capital a luat în calcul criterii precum cifra de afaceri, profitul, numărul de angajați sau rentabilitatea.

Astfel, au fost premiate companiile care au înregistrat cele mai bune performanțe în domenii precum agricultură, auto, bănci și asigurări, construcții, energie, industria farmaceutică, logistică, retail, industrie și telecomunicații.