fildasFildas Trading a devenit, in 2016, cea mai valoroasa companie din domeniul farma ce activeaza in Romania si a cincea cea mai valoroasa afacere cu capital privat autohton, potrivit datelor din Anuarul „Top 100 cele mai valoroase companii din Romania”, realizat de Ziarul Financiar.

„Top ZF 100 cele mai valoroase companii din Romania” a ajuns la a 11-a editie, fiind cel mai longeviv si mai complex produs jurnalistic de business autohton care reflecta dinamica economiei romanesti. Topul este alcatuit pe baza evaluarii principalelor companii din Romania, realizata de BT Capital Partners (BTCP). Evaluarea a fost realizata pornind de la bilantul extins de anul trecut al firmelor necotate si de la capitalizarea bursiera la 1 noiembrie 2016 pentru companiile cotate.

In editia din acest an, Fildas Trading a urcat 12 pozitii in clasamentul general, de pe pozitia 68 pe 56, si ocupa primul loc in domeniul farma.

In plus, Fildas Trading se claseaza pe locul 5 in topul companiilor cu capital romanesc (dupa Banca Transilvania, RCS-RDS, Dedeman si Altex), in contextul in care in Top 100 general se regasesc doar 10 astfel de companii. In urma cu un an, numarul lor era de 25.