Rezultate si premii

Fildas – cele mai bune rezultate din istoria sa in 2017:

Pe o piata concurentiala si cu multiple provocari, Fildas Trading a consemnat cele mai bune rezultate financiare din istoria sa de 27 de ani. Astfel, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 634 milioane de euro – in crestere cu 8% comparativ cu anul 2016, un avans mai mare decat al pietei de profil – si un profit net de 30 milioane de euro – o majorare cu 6% fata de anul precedent.
In primele sase luni ale anului 2018, Fildas Trading a inregistrat o cifra de afaceri consolidata de 378 milioane Eur,o in crestere cu 19% fata de primul semestru al anului trecut.
In 2017, Fildas Trading a intrat in premiera in Top 500 al celor mai mari companii din Europa Centrala si de Est, realizat de COFACE – companie de consultanta si analize economice, direct pe pozitia 355 – cel mai bine clasata dintre firmele romanesti nou-intrate in top.

Infiintata in 1991, Fildas a fost prima companie din industria farmaceutica cu capital integral privat. Fildas are ca slogan “Numele sanatatii in Romania”.

Misiunea sa este de a promova Sanatatea in Romania. prin contributia permanenta la imbunatatirea sistemului de sanatate, prin calitatea superioara a serviciilor oferite, prin inovatie si diferentiere.

Grupul Fildas inseamna: atitudine deschisa fata de produsele noi, logistica computerizata moderna, standarde inalte privind bunele practici de distributie, forta de vanzari, adaptare la nevoile pietei, eforturi creative in gasirea celor mai bune cai si mijloace pentru a adauga valoare campaniilor promotionale, incredere din partea autoritatilor din domeniu in ceea ce priveste respectarea regulamentelor specifice.

Ca o dovada a prestigiului de care se bucura si a seriozitatii pe care o demonstreaza, Fildas a primit mai multe premii si distinctii importante, dintre care amintim:
– True Leader in 2015 si 2016 – „Lider al pietei pharma din Romania”, din partea ICAP Romania
– Locul 1 la categoria Companii mari din partea Camerei de Comert si Industrie Arges
– Premiul de Excelenta in Top 100 companii romanesti pentru anul 2016
– Locul 3 in Topul celor mai bune companii romanesti in 2014 si 2015 din partea Camerei de Comert, Industrie si Agricultura a Romaniei
– Cea mai valoroasa companie farma din Romania in 2016 – din partea Ziarului Financiar
– Locul 5 in Top 500 companii realizat de Forbes Romania in 2017