mihai-drumea-true-leaderCu ocazia ceremoniei “2016 TRUE LEADERS” organizata de ICAP Romania au fost premiate companiile de top din Romania care au reusit sa se remarce in anul 2015 prin indeplinirea simultana a patru criterii obiective:

  • profitabilitate crescuta (printre primele 500 de companii din Romania in baza EBITDA)
  • cresterea numarului de angajati
  • risc de creditare scazut (ICAP credit rating de la A1 la B2)
  • o pozitie de lider in industria lor

Castigatoare si lidera a industriei Pharma, FILDAS Trading a fost distinsa cu Trofeul TRUE LEADERS pentru anul 2015, premiul fiind inmanat Directorului Financiar FILDAS, Mihai Drumea. La eveniment a participat si Dragos Mihai, General Manager Fildas Trading.

86 de companii din toate domeniile de activitate au fost distinse cu trofeul TRUE LEADES pentru anul 2015 la gala organizata de ICAP Romania la Stejarii Country Club si prezentata de jurnalistul Lucian Mandruta.
„Prin acest eveniment sarbatorim pentru prima data antreprenoriatul sanatos si practicile pozitive de afaceri in Romania!” – a spus Alexandra Predeanu, Country Manager ICAP Romania. „Scopul nostru este acela de a recunoaste in mod public si de a promova campaniile care au reusit sa iasa in evidenta, raspunzand simultan criteriilor stabilite de ICAP, singura institutie din Romania ce premiaza companiile care au indeplinit aceste criterii in mod obiectiv, fara interventia opiniei subiective a unei comisii sau rezultatele unui studiu deschis. Tin sa mentionez faptul ca lista companiilor castigatoare ale trofeelor TRUE LEDEARS provine din date oficiale pentru anul 2015 si recunoscute de Credit Ratingul ICAP!”

2015-true-leadersICAP Romania este membra a ICAP Group, cel mai mare grup de informatii de afaceri din Sud Estul Europei si una dintre putinele companii din Europa acreditate de Autoritatea Europeana pentru Valori Mobiliare si Piete ca “Agentie de Credit Rating”.

Felicitari FILDAS Trading pentru trofeul TRUE LEADER pentru anul 2015. Tot in acest an, FILDAS si CATENA Grup a fost distinsa la Gala Premiilor România Top 100 Companii 2016 cu Premiul de excelenţă în domeniul farmaceutic.