Anca Vlad, fondatoarea și Președinta Fildas-Catena Grup, a fost premiată de revista Forbes, în cadrul Galei Forbes 500 Business Awards, eveniment ajuns la cea de-a zecea ediție și care a celebrat spiritul antreprenorial, inițiativa și performanța din businessul românesc.

Premiul a fost ridicat, în numele Ancăi Vlad, de Alexandru Vlad, Vicepreședinte al Fildas-Catena Grup. Vă mulţumesc din partea doamnei Preşedinte Anca Vlad şi a întregului Grup Fildas-Catena. Este un Grup unit, puternic şi profesionist, echipa fiind cea care, de fapt, a dus la aceste rezultate spectaculoase. Mama mea a reuşit să creeze cel mai mare Grup farmaceutic din România, punând accentul pe integritate, încredere, respect reciproc şi căldură. Acestea sunt valori foarte importante şi pentru mine, personal ţin foarte mult la ele şi sunt mândru că pot duce povestea mai departe”, a declarat Alexandru Vlad.

Cel mai important eveniment de business din România, Galei Forbes 500 Business Awards 2022, a reunit cele mai creative, mai curajoase și mai întreprinzătoare personalități de business din țară.

„Așa cum la olimpiade sportivii de elită au oportunitatea de a excela pe scena mondială, elita business-ului românesc excelează într-un mediu plin de provocări și de schimbări, iar în cadrul galei i-am recunoscut și premiat pe antreprenorii eroi care înglobează în activitățile lor spiritul olimpic!”, au precizat organizatorii evenimentului, la care Catena a fost Partener Platinum.

„Valorile spiritului olimpic, când vorbim despre lumea afacerilor, sunt excelența, performanța, reziliența, adaptarea, dezvoltarea, respectul și prietenia pe care le arătăm celorlalți, la crearea eficienței organizaționale și la stimularea inovației în toate sectoarele economiei. Antreprenorii cu spirit olimpic reușesc să prospere, în ciuda provocărilor economice, prin activitatea lor reușind să susțină competitivitatea pe piața locală, europeană, globală”, au precizat editorii Forbes România.