Naturalis, inteligenţa naturii

Natura, în inteligenţa sa, a oferit dintotdeauna omului soluţii pentru o viaţă sănătoasă. De la această premisă şi din grijă pentru sănătatea pacienţilor a fost creată gama Naturalis. Produsele Naturalis – o marcă 100% românească, dezvoltată de Fildas – defi nesc conceptul de nutriţie şi îngrijire naturală.

Gamă completă pentru o viaţă sănătoasă

Suplimentele nutritive Naturalis contribuie la funcţionarea optimă a sistemului digestiv (LaxaNatur, Bil-Ex, Efi -Digest, FibroProtect, Carboment, Gastrocalmin), sistemului nervos (StresControl), sistemului cardiovascular (Omega 3-6-9 vegetal, CardioSuport, CardioForte, Omega 3 forte și CardioVita), sistemului circulator (VenoSuport, Diolex, Ginkgo biloba), sistemului osteoarticular (OsteoSuport Forte și ArtroSuport Forte), sistemului urinar (UroSuport Forte) şi a celui hepatic (HepatoSuport). Pentru ameliorarea problemelor sistemului respirator au fost create siropul BronhoSuport și acadelele Bombovit, iar pentru menţinerea greutăţii normale și susţinerea procesului de slăbire – ApetitSlim și LipidoSlim.

O altă categorie de suplimente Naturalis a fost gândită pentru a oferi un aport esenţial de vitamine şi minerale necesare organismului, ce asigură creşterea rezistenţei la îmbolnăviri (Vitamina C, Vitamina E, Magneziu Plus Vitamina B6, Vitamina D3 Forte, Calciu 600 mg cu Vitamina D3 800 UI Complex Forte, Calciu Magneziu Zinc, Potent Forte). Cu același scop a fost creată și gama Naturalis de suplimente efervescente (Calciu Magneziu Zinc Plus Vitamina D, Vitamina C Plus Zinc, Calciu cu Vitamina D, Multivitamine și Minerale, Magneziu Plus Vitamina B6).

Extracte naturale standardizate de calitate

Pentru a oferi pacienţilor o calitate superioară, constantă şi controlată a substanţelor active din compoziţia produselor şi o efi cienţă sporită, suplimentele Naturalis conţin extracte naturale standardizate, cea mai înaltă formă de procesare a plantelor, cu benefi cii terapeutice studiate. În plus, majoritatea suplimentelor Naturalis deţin certifi care GMP – dovada faptului că sunt fabricate în conformitate cu standarde internaţionale de calitate și siguranţă.