Foramen este un brand din Spania, specializat in produse de igiena orala. Foramen ofera o gama variata de produse destinata ingrijirii orale, atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Periutele de dinti Foramen pentru adulti si copii prezinta filamente non abrazive care nu afecteaza smaltul sau gingia. Capul periutei este flexibil, pentru a evita presiunea la periere, asigurand un maxim confort ergonomic. Avand perii cu filamente rotunjite, periutele Foramen sunt create pentru diferite scopuri: albire (filamente cu microgranule), curatarea limbii (peri inclinati pentru o curatare profunda si suprafata speciala pentru curatarea limbii), extrasoft (capete mici pentru a facilita curatarea) si filamente speciale pentru masajul gingiei.

Pasta de dinti gel Foramen ofera o ingrijire completa a dintilor, respiratie proaspata pe perioada indelungata. Pasta de dinti Dental Cream contine extract natural din plante si improspateaza respiratia.

Herbal Aloe protejeaza gingiile, este antiseptica si confera o respiratie proaspta timp indelungat mentinand albul natural al dintilor, Herbal Aloe este o pasta de dinti compusa din plante.

Whitening albeste dintii, intareste smaltul acestora si ofera protectie impotriva cariilor .

Pasta de dinti Sensitive contine nitrat de potasiu si ofera protectie dintilor sensibili la rece sau cald.

Pasta de dinti Gel Junior este imbogatita cu calciu avand o delicioasa aroma de capsuni si ofera protectie impotriva cariilor.

Apele de gura Foramen ofera protectie totala asupra cariilor, improspateaza respiratia si ingredientele lor ofera o curatare profunda.

Atele dentare Foramen completeaza periajul zilnic avand un miros racoritor de menta si au o rezistenta ridicata.

Spray-ul bucal Foramen ofera o respiratie proaspata de menta timp indelungat.

Periutele interdentare Foramen faciliteaza o curatare optima a spatiilor dintre dinti avand diferite grosimi.