Infiintate in urma cu peste 40 de ani la Casablanca, laboratoarele marocane Azbane sunt recunoscute, pe plan mondial, pentru calitatea produselor lor. Toate cosmeticele Azbane, oferite, in Romania, de Farmaciile Catena, contin ulei pur de argan, ingredientul-minune recunoscut si recomandat ca atare de specialistii in cosmetica din toata lumea. Folosit de sute de ani de femeile berbere pentru ingrijirea parului si a pielii, uleiul de argan este extras din fructele arborelui omonim, care creste doar in sud-vestul Marocului, intr-o zona declarata rezervatie biosferica protejata de UNESCO.
Importate exclusiv de Farmaciile Catena, produsele Azbane se bucura, pe piata romaneasca, de cautare si notorietate. Printre cele mai apreciate cosmetice din gama Azbane se afla sapunul cu ulei de argan. Excelent hidratant, este util pentru ingrijirea pielii corpului si pentru curatarea delicata a tenului. Folosit regulat, sapunul Azbane cu ulei de argan reduce petele pigmentare produse de leziuni sau acnee, are rol antiseptic si preintampina aparitia inflamatiilor pe piele.
Un alt produs pretuit de clientii Catena este laptele hidratant Azbane pentru corp cu ulei de argan. Avand in compozitie acid gamma-linoleic, este produsul perfect antiimbatranire. Cicatrizant eficient, previne deshidratarea cutanata, putand fi folosit si ca demachiant. Catifeleaza pielea si lasa in urma o adiere delicata de parfum.
Farmaciile Catena va ofera si restructurantul capilar Azbane cu ulei de argan, care joaca un rol extrem de important in protejarea pielii capului de agresiunile cotidiene ale mediului. Uleiul de argan din restructurantul capilar Azbane contribuie la cresterea elasticitatii firului de par si reface parul deshidratat si uscat.
In incheierea selectiei de produse Azbane din farmaciile Catena, va propunem Azbane ulei de masaj cu argan. Masajul cu ulei de argan are multiple avantaje pentru organism: actioneaza impotriva imbatranirii, mareste fermitatea si elasticitatea pielii si previne aparitia vergeturilor. Protejeaza pielea impotriva deshidratarii, putand fi folosit si ca tratament local, pentru atenuarea semnelor lasate de arsuri, varicela, acnee sau puncte negre.
Produsele Azbane cu ulei de argan pot fi gasite doar in Farmaciile Catena!