Fildas-Catena Grup a fost recompensat cu „Premiul pentru formare si dezvoltare resurse umane”, la categoria BEST IN BUSINESS, in cadrul Galei Premiilor Revistei Piata Financiara pentru anul 2018.

Fildas-Catena Grup a fost ales numarul 1 pentru formarea si dezvoltarea resurselor umane, datorita investitiei permanente in proprii angajati, prin programe menite sa creeze profesionisti dedicati. Unul dintre acestea este inovatorul proiect „Scoala Catena”, ce are ca scop dezvoltarea noilor membri ai echipei, in care sunt inclusi aproximativ 200 de specialisti, farmacisti si asistenti farmacisti.

Ca urmare a modului corect de gestionare a resurselor umane, Fildas-Catena este format din profesionisti desavarsiti, responsabili, capabili, creativi si cu o atitudine corespunzatoare fata de pacienti si parteneri.

Din partea Fildas-Catena Grup, la Gala Premiilor Revistei Piata Financiara au participat Diana Dragomir, director HR Catena, Alina Fuior, specialist HR, Sorin Chirculescu, director marketing Catena si Daniel Marin, director financiar Fildas Trading.

„Impreuna construim zilnic o poveste de succes, cu care ne mandrim. In cadrul grupului nostru pretuim fiecare coleg in parte, indiferent de pozitia ocupata in cadrul companiei. Datorita lor, efortului, dedicarii si responsabilitatii, a tuturor angajatilor, suntem astazi una dintre cele mai importante companii din Romania. Faptul ca am reusit sa gasim o formula, un echilibru, prin care sa acordam aceeasi maxima atentie atat activitatii profesionale, cat si celei personale, consider ca este cea mai importanta realizare a departamentului de resurse umane. Echipa de oameni frumosi si destepti ai Fildas-Catena Grup va multumeste respectuos pentru premiu. Fiti siguri ca vom continua sa oferim servicii de calitate, la nivelul asteptarilor pacientilor si clientilor companiei”, a declarat Diana Dragomir, la inmanarea premiului (foto sus).

Ajuns la cea de-a XXIII-a editie, evenimentul organizat de Piata Financiara a premiat realizarile notabile din sectorul financiar si din cel al economiei, pe anul 2018. 

Fildas-Catena Grup are in prezent peste 6.400 de angajati, fiind unul dintre cei mai mari angajatori din domeniul farma din tara noastra. Cu o retea ce depaseste 700 de farmacii, aflata in continua expansiune, si 14 centre logistice pentru depozitarea si distributia de produse farmaceutice, Fildas-Catena este unul dintre cele mai dinamice grupuri de pe piata muncii din Romania. Doar in ultimii doi ani, Fildas-Catena Grup a creat peste 1.500 de noi locuri de munca, iar nevoia de personal este in permanenta crestere.

Foto, de la stanga la dreapta: Daniel Marin, director financiar Fildas Trading, Sorin Chirculescu, director marketing Catena, Diana Dragomir, director HR Catena, si Alina Fuior, specialist HR.