crt-haiduci-domnite

Cea de-a treia editie a competitiei de ciclism „Haiduci si domnite”, desfasurata pe 8 noiembrie, a fost dominata aproape categoric de echipa Catena Racing Team. Haiducii si domnitele Catena Racing Team au aratat ca stiu sa „calareasca” bicicletele din dotare, pe un traseu cu o lungime de 32 de kilometri, realizat de multiplul campion national MTB Razvan Juganaru, traseu la capatul caruia opt membri ai echipei noastre au „descalecat” direct pe podium.

Programat in Padurea Surlari, la circa 30 km de Bucuresti, in apropiere de localitatea Moara Vlasiei, evenimentul „Haiduci si Domnite” a avut loc pe un traseu pitoresc si atractiv, realizat intr-o zona cu privelisti si peisaje fascinante, ce au facut pedalatul mult mai placut, dar nu foarte usor. Dificultatea traseului a fost insa bine echilibrata, atat incepatorii, cat si cei avansati petrecand o zi placuta, in mijlocul naturii.

Sute de haiduci” si „domnite”, de toate varstele si conditie fizica, s-au aliniat la startul cursei, organizata de echipa MPG; ceea ce a fost mai important pentru participanti a fost miscarea in aer liber, sportul de placere, alaturi de haiduci si domnite ce impartasesc aceeasi pasiune comuna si acelasi stil de viata sanatos. Totusi, cei mai buni „calareti” pe biciclete trebuiau recompansati, iar premiile nu au fost deloc de neglijat.

Premiantii echipei Catena Racing Team, adevarati ambasadori ai sanatatii, la Competitia Haiduci si Domnite 2015, au fost:

Ioana Bercaru – locul 1, categoria feminin 30-39 ani
Alina Otobicu – locul 2, categoria feminin 20-29 ani
Lacramioara Pacurar – locul 2, categoria feminin 40-49
Mariana Margean – locul 3, categoria feminin 40-49
Constanta Papagheorghe – locul 2, categoria feminin +50 ani
Cristian Dinu – locul 3, categoria masculin 30-39 ani
Alexandru Tudosescu – locul 3 categoria masculin 20-29 ani
Robert Rachita – locul 3, catgoria masculin 14-19 ani