Catena

CATENA este un brand care si-a consolidat pozitia in timp, avand peste 550 de farmacii deschise la ora actuala, cu o larga acoperire pe teritoriul tarii.

Catena a debutat in anul 1999, atunci cand Fildas Trading a achizitionat compania Farmaceutica Argesfarm SA, detinatoarea in acel moment a 30 de farmacii in locatii de pe teritoriul a 3 judete. Dezvoltarea Catena a continuat incepand de atunci, atat organic, cat si prin achizitii. Farmaciile Catena reprezinta, din 2012, cel mai mare lant de farmacii din Romania si totodata cel mai mare lant de retail cu acoperire nationala, iar Fildas este furnizorul principal al produselor comercializate.

Misiunea Catena este de a ajuta in permanenta prin sfaturi si recomandari profesioniste, pentru o gama larga de produse: farmaceutice si parafarmaceutice, cosmetice si dermatocosmetice, remedii homeopate si terapii naturiste. In farmaciile Catena puteti benefica de servicii precum: consiliere de frumusete, masurarea tensiunii arteriale sau masurarea greutatii. De asemenea, toate farmaciile Catena au contracte de colaborare cu casele de asigurari in vederea eliberarii retetelor gratuite si compensate, inclusiv antidiabetice si produse oncologice. In plus puteti deveni membrii clubului Catena si detinatori de card Catena pentru a beneficia lunar de reduceri, oferte speciale si premii surpriza.

Catena stie ca sanatatea este cea mai importanta si a inteles ca fiecare om, atunci cand intra intr-o farmacie, asteapta sa fie ascultat, sa-i fie inteleasa problema si sa primeasca o recomandare pertinenta si eficienta.

CATENA este o companie ambitioasa cu capital 100% romanesc. In farmaciile CATENA clientii sunt obisnuiti sa gaseasca produse de calitate, preturi foarte mici, sfaturi profesioniste, din inima, dar mai ales au certitudinea ca fac economii la retete.

Peste 2,5 milioane de romani au carduri de fidelitate CATENA, dovada incontestabila a increderii si fidelitatii lor in relatia cu Farmacia Inimii.

CATENA, Farmacia Inimii investeste in sanatatea romanilor

Din dorinta de a sprijini sanatatea romanilor, CATENA desfasoara numeroase campanii de informare medicala si preventie, precum „O inima sanatoasa iubeste mai mult”, dar a si introdus in farmacii produse special create pentru a sustine un stil de viata sanatos. Mentionam aici suplimentele si cosmeticele NATURALIS, NUCITA si Inimioarele SANTE, ultimele doua fiind recomandate atat in dietele cu indice glicemic scazut, cat si in regimul persoanelor cu diabet.

Mai multe despre Catena